OVER ONS

WaterQi is een product van WaterKwaliteitsImpuls bv Een jong innovatief bedrijf met een passie voor water, dat zich tot doel heeft gesteld de kwaliteit van water te behouden en/of te verbeteren. Gezond water is van groot belang voor alles en iedereen. WaterKwaliteitsImpuls bv zet zich met haar producten in voor schoon en gezond zoet en zout water.

DE DROOM VAN BEN DE VOS

Ben de Vos, eigenaar en uitvinder van WaterQi, is 25 jaar werkzaam in de olie- en gasindustrie. Zowel on- als offshore. In 2010 voltrok zich na de explosie van booreiland Horizon een olieramp in de Golf van Mexico van ongekende omvang. Ben wilde de olie in het water opruimen en in z’n hoofd begon iets te bruisen. 
Daarnaast maakte hij zich zorgen over de slechte waterkwaliteit en achteruitgang van de Boezemvliet in z’n woongebied. Het verantwoordelijke waterschap gaf aan dat men niet in elke sloot een grote zuiveringsinstallatie kon plaatsen. Dus bedacht Ben een waterzuiveringsinstallatie die tegen lage kosten, zonder chemicaliën in elke sloot zou passen. De WaterQi was geboren. 
Als uitvinder van WaterQi ben ik trots dat er al zeven innovatieve waterschappen zijn die WaterQi in willen zetten voor oppervlaktewater kwaliteitverbetering.

Mijn droom, het redden van oppervlaktewateren zoals het Grevelingenmeer, zwemwateren, boezemwateren, stedelijke waterpartijen, vijvers en sloten in heel Nederland.

WATERQI IS LEVENSADEM

Qi is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur en staat voor adem, levenskracht, vitale of spirituele energie dat deel uitmaakt van alles wat bestaat. Vandaar de naam WaterQi. Maar QI staat hier ook voor Quality Improvement.

ONS TEAM

De teamleden van WaterKwaliteitsImpuls bv hebben de geloofwaardigheid, expertise, vaardigheden en ervaring om je alles te vertellen over WaterQi en de inzet voor schoon en gezond water. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van WaterQi.

BEN DE VOS

BEN DE VOS

Uitvinder en eigenaar WaterQi

WaterKwaliteitsImpuls bv

MARK HENSEN

MARK HENSEN

Projectbegeleider

MH Water Zaken

JUDITH VERBEEK

JUDITH VERBEEK

Communicatie-adviseur

Creative VIBES

Kom eens langs!

Maandag t/m vrijdag

09.00 uur – 17.00 uur

 

Contact

TELEFOON

+31 6 51 14 93 86

E-mail

hallo@waterqi.nl

Adres

Buiteneinde 22A,
3291 AH, Strijen